Under många år har jag funderat på att anmäla mig till Sveriges Mästerkock. Men det har aldrig liksom blivit av. Att jag själv skulle anmäla mig har aldrig varit en tanke. Jag har däremot försökt att få andra att anmäla mig. Men utan framgång. Men under våren 2018, när jag ändå fattat beslut om att starta eget, anmälde jag mig själv till Sveriges Mästerkock 2019.

Den 15 september är det dags för audition i Stockholm. Yeah! Spännande, utmanande och samtidigt läskigt! Men vad skall jag laga för något? Troligen något med fisk, eller kött, eller….vad?? Det ända jag vet är att jag skulle bjuda på är något som kom från mitt hjärta och som jag gillar. Det är ändå med viss skräckblandad förtjusning jag tänker på Sveriges Mästerkock. Att vara i TV och på bästa sändningstid eller att möta juryn vars blickar i bland ser ut att kunna ”döda”. Men jag tror att det är just det som triggar mig. Annars hade jag väl aldrig sökt tänker jag. Med det sagt, dags att återgå till köket och mer träning inför audition.

/Magnus

 

Lämna ett svar