CATERING (Privat/Företag)

Studentmottagning, födelsedag, minnesstund, kick-off eller mingelbuffé på företaget är exempel på tillfällen för catering. Bon Vivants levererar allt från smakrika klassiska bufféer till helt skräddarsydda efter ert önskemål. 

Beroende på val av innehåll i din buffé kan tillgång till kök behövas för att möjliggöra bästa möjliga kvalité och slutresultat. Du väljer själv om du vill hämta din buffé eller vill få den utkörd. Bon Vivants tillhandahåller utrustning i form av uppläggningsfat, skålar etc. Jag ger alltid tips på lämpliga drycker till maten om så önskas. 

Tjänsten går även att kombinera tillsammans en whisky eller romprovning. Tjänsten ”catering” levereras huvudsakligen inom norra Stockholm (Täby, Sollentuna, Upplands Väsby, Märsta, Sigtuna etc). Se villkor för mer information. 

PRIVATE CHEF (Privat/Företag)

En kick-off på företaget, en födelsedag, ett bröllop, en herr/damklubb eller en fest av något slag är typiska tillfällen att hyra en kock. Först tar vi tillsammans fram en skräddarsydd meny som passar ditt event bäst. Jag kommer sedan över till dig/er enligt överenskommelse och färdigställer maten. Eller så väljer ni att själva laga maten som en aktivitet utifrån skrivna tydliga recept och med mig som stöd i köket. Jag ger alltid tips på lämpliga drycker till maten om så önskas. Vid mindre sällskap, upp till ca 15 pers, så serverar jag även maten så att ni kan umgås med era gäster. Jag är van att jobba i olika miljöer och kök och har alltid med mig egen utrustning och nödvändiga redskap. 

Tjänsten går även att kombinera tillsammans en whisky eller romprovning. Tjänsten ”kock hemma” levereras huvudsakligen inom norra Stockholm (Täby, Sollentuna, Upplands Väsby, Märsta, Sigtuna etc). Se villkor för mer information.

WHISKY/ROMPROVNING (Företag/Privat)

Gör något roligt och annorlunda med dina kollegor på arbetet eller varför inte bjuda in vänner och/eller släkt till en egen provning. Tillsammans diskuterar vilken provning som passar ditt event bäst. Ni kanske vill ha en speciell provningsform eller har önskemål kring tema för provningen. Jag kommer sedan över till Er enligt överenskommelse och leder en provning vilket tar ca ca 1,5-2 timmar. Jag har med mig all utrustning i form av projektor, duk, glas och allt som kan tänkas behövas under en provning. Efter avslutad provning kommer ni ha lärt dig mer kring dryckerna, vart de kommer i från, hur de produceras, och vem som står bakom dem. 

Du kan även välja att lägga till anpassad choklad och/eller ost till din provning för ytterligare njutning. Tjänsten ”whisky/romprovning” levereras huvudsakligen inom norra Stockholm (Täby, Sollentuna, Upplands Väsby, Märsta, Sigtuna etc). Se villkor för mer information. 

INTERIMSKOCK/KÖKSMÄSTARE (Företag)

Tjänsten är för tillfället pausad på obestämd tid. Mer info inom kort.