Villkor och priser

Mat

Moms tillkommer med 12 %

Personal

Moms tillkommer med 12 %

Pris provningsledare, catering, private chef, 500 kr/h (i offert tillkommer råvarukostnad och ev kostnad för transport)

Pris, interimskock/köksmästare enligt överenskommelse

Transport

Moms tillkommer med 25 %

Fri leverans inom norra Stockholm (Täby, Sollentuna, Upplands Väsby, Märsta, Sigtuna etc).

Vid transport utanför norra Stockholm debiteras en kostnad om 550 kr ex moms.

Utrustning

Lån av uppläggningsfat, skålar och annan utrustning ingår i priset vid för tjänsten ”catering”. All utrustning skall återlämnas diskade och i befintligt skick dagen efter eller enligt överenskommelse. Skulle utrustning vara förstörd eller borttappad kan Bon Vivants komma att kräva ersättning motsvarande utrustningens inköpspris. 

Catering

Tjänsten ”catering” kan köpas av privatpersoner och företag. Minsta antal personer 10 st vuxna upp till 100 st.

Beställning av ”catering” samt godkännande av offert skall ske senast 14 dagar innan tilltänkt event, om inte annat avtalats mellan Bon Vivants och kund. 

Vid privata beställningar betalas 30 % av offererat belopp i handpenning. Handpenning skall betalas senast 14 dagar innan tilltänkt event, om inte annat avtalats mellan Bon Vivants och kund. 

När handpenning erlagts är beställningen bindande. Handpenning kan därmed ej återbetalas vid eventuell avbeställning.

Slutbetalning skall erläggas i anslutning till event, dock senast i samband med leverans alternativt hämtning av mat, om inte annat avtalats med Bon Vivants och kund. 

Bon Vivants förbehåller sig rätten att inte leverera/lämna ut maten i det fall slutbetalning ej kan erläggas.

Företagsbeställningar kan ges mot faktura enligt överenskommelse.

Eventuell avbeställning skall meddelas via mejl senast fem dagar innan tilltänkt event om inte annat avtalats mellan Bon Vivants och kund. Görs avbeställningen senare förbehåller sig Bon Vivants rätten att fakturera kostnader för eventuella utlägg. 

Om lagad mat blir över kan Bon Vivants inte återta eller återköpa denna.  

Private chef

Tjänsten ”private chef” kan köpas av privatpersoner och företag. Minsta antal personer 10 st vuxna upp till ca 25 st (undantag bröllop upp till ca 100 st pers).

Beställning av ”private chef” samt godkännande av offererat pris skall ske senast 14 dagar innan tilltänkt event, om inte annat avtalats mellan Bon Vivants och kund.

Handpenning motsvarande 30 % av offererat pris skall betalas senast 14 dagar innan tilltänkt event, om inte annat avtalats mellan Bon Vivants och kund. 

När handpenning erlagts är beställningen bindande. Handpenning kan därmed ej återbetalas vid eventuell avbokning.

Slutbetalning skall erläggas senast i anslutning till leverans av tjänst, om inte annat avtalats mellan Bon Vivants och kund. 

Företagsbeställningar kan ges mot faktura enligt överenskommelse.

Eventuell avbokning skall meddelas via mejl senast fem dagar innan tilltänkt event. Görs avbokningen senare förbehåller sig Bon Vivants rätten att fakturera kostnader för eventuella utlägg. 

Om lagad mat blir över kan Bon Vivants inte återta eller återköpa denna.

Whisky eller rom provning

Tjänsten ”whisky eller rom provning” kan köpas av privatpersoner och företag. Minsta antal personer 10 st upp till 30 st.

Beställning av tjänsten ”whisky eller rom provning” samt godkännande av offererat pris skall ske minst 30 dagar innan tilltänkt event, om inte annat avtalats mellan Bon Vivants och kund.

Betalning skall erläggas i anslutning till leverans av tjänsten, om inte annat avtalats mellan Bon Vivants och kund. 

Företagsbeställningar kan ges mot faktura enligt överenskommelse.

Eventuell avbeställning skall göras skriftligen via mejl senast en vecka innan tilltänkt event. Görs avbokningen senare förbehåller sig Bon Vivants rätten att fakturera kostnad för nedlagd tid. 

Provningar hålls hos kund som ansvarar att tillhandahålla ändamålsenlig/anpassad lokal.

Bon Vivants tillhandahåller utrustning i form av, presentationsmaterial, dryck, glas, projektor, projektorduk etc i samband med provning.

I en provning ingår två typer av snittar utvalda av Bon Vivants motsvarande antalet personer för provningen.

Interimskock/köksmästare

Tjänsten är för tillfället pausad på obestämd tid.