Du behöver:
225 g osaltad smör

275 g choklad av bättre kvalitet (70%)
400 g socker
5 st ägg
200 g vetemjöl
100 g fudge, kola skuren/klippt i mindre bitar
8 g flingsalt
Gör så här:
Börja med att sätta ugnen på 150 grader. Lägg smör, choklad och socker i en värmetålig skål. Ställ skålen över en kastrull med sjudande vatten och smält chokladen och smöret. Vispa äggen lätt i en annan bunke. När chokladsmeten har smält vänds äggen försiktigt ned i smeten med en slickepott. Sikta sedan ned mjölet, fudgen och till sist flingsaltet i chokladsmeten. Häll smeten i en plåt klädd med ett bakplåtspapper. Grädda i ca 20 min eller tills brownien är fast men ändå lite mjuk i mitten. Låt brownien svalna. Sikta över lite kakao strax innan servering och skär brownien i önskad form.
Njut till en kopp kaffe eller annan dryck.